OSTEOPATIA

Analitzem l’estructura musculoesquelètica a la recerca de problemes mecànics, de moviment i de la funcionalitat del cos.
Les tècniques que realitzem depenen del tipus i el grau de la lesió, així com de l’edat. L’enfocament amb vista a la recuperació és personal i únic. Contractures – dolors musculars – torticolis – esquinços – afeccions cervicobraquials (parestèsia, formigueig, adormiment del braç i la mà) – tendinitis (colze tenista, golfista…) – lumbàlgies – ciàtica – hèrnies discals – esperó del calcani ­– cefalees – migranyes…

QUIRO­MASSATGE

Tècnica de massatge amb efectes beneficiosos per a l’organisme. Aporta un estat de benestar general i és molt popular en el camp de l’estètica i la relaxació, així com en l’àmbit esportiu i terapèutic.

DRENATGE

LIMFÀTIC MANU­AL

Es tracta d’una tècnica en què totes les maniobres es realitzen a través de mobilitzacions suaus, le
ntes i progressives. Pretén ajudar a moure els líquids del cos i eliminar les substàncies de rebuig que s’acumulen al líquid intersticial.
Retenció de líquid als turmells, peus i cames – problemes circulatoris – efecte sedant i relaxant – millora la cel·lulitis – oxigenació de tractaments facials.

C/ Dels tres Ponts, 2 (cantona Av. Pau Claris) - 25700 La Seu d'Urgell - Tel. 973 351 057