Viora REACTION

És un tractament innovador d’última tecnologia.
Un dispositiu eficaç I segur el qual combina l’ús d’energia de radiofreqüència (RF) i el buit per a proporcionar tractaments de fermesa de la pell, reducció de la cel·lulitis i contorn corporal.

Com funciona?

La radiofreqüència escalfa la dermis i estimula la síntesi de col·lagen amb la finalitat d’enfortir les fibres de col·lagen existents, millorant d’aquesta forma significativament la laxitud, flaccidesa i textura de la pell.

Els tractaments de reducció de la cel·lulitis funcionen amb l’energia de la radiofreqüència la qual actua sobre els cúmuls de greix per augmentar el metabolisme i reduir el volum de les cèl·lules grasses, mentre que el mecanisme de buit augmenta la circulació local de la sang i el drenatge limfàtic.

Els tractaments són senzills i placenters i s’assemblen a un massatge de teixit profund combinat amb una aspiració suau de pell.

Els beneficis són:

 • Remodelació del contorn
 • Reducció de la circumferència corporal.
 • Minimització de la cel·lulitis.
 • Tracta la flaccidesa.
 • Elimina la retenció de líquids.
 • Millora la pell de taronja.
 • Millora el teixit cicatritzant
 • Estira i reafirma la pell de l’abdomen després de l’embaràs o pèrdua de pes

BIOSLIMMING

És un embolcall basat en extractes de plantes, olis essencials, extractes d’algues, una alta concentració en cafeïna i termo agents calents i freds, l’aplicació dels quals disminueix radicalment l’aparença de dipòsits de greix i cel·lulitis.

És un tractament 100% manual i natural que es treballa mitjançant un massatge enèrgic amb moviments drenants i no provoca dolor al cos.
Una de les claus del seu èxit radica a modificar el clàssic tractament amb benes de compressió per una lleugera capa de film osmòtic que s’afegeix per a maximitzar el treball de les fórmules, això fa que el protocol sigui altament efectiu per a remodelar la silueta des de la primera sessió, a més de convertir el protocol en una experiència molt agradable i indolora.

Efectes:

Al llarg de la sessió s’apliquen quatre productes, cadascun amb una funció específica:

 • Efecte detox: drena i activa la circulació.
 • Efecte anticel·lulític: redueix la pell de taronja i activa la crema de greixos.
 • Efecte reductor: activa el metabolisme per a aconseguir un ventre pla.
 • Efecte refermant: reafirma i tonifica tot el cos.
Estudis clínics assenyalen que el 98% de les dones va percebre que millorava notablement la pell de taronja; el 100% va trobar el tractament molt agradable; el 93% va notar la seva pell més suau i llisa i el 82% va testificar un efecte de remodelació global i que la cel·lulitis es reduïa visiblement.

Les cures continuen a casa amb el Kit Bioslimming, que complementa el tractament rebut en cabina, així els resultats es mantenen a llarg termini aconseguint una veritable redefinició del cos.

MASSATGE RELAXANT

El massatge relaxant ajuda a eliminar les tensions físiques i emocionals. Relaxa el cos i la ment, alhora que equilibra les emocions i genera serenitat, relaxació i benestar.

CAMES CANSADES

Segons el cas, aplicarem la tècnica més adequada: drenatge limfàtic manual, pressoterapia, massatges… Així mateix, en tots els tractaments utilitzarem el mètode ALQVIMIA (olis essencials i vegetals personalitzats).

PÍLING DE SALS

DEL MAR MORT

Consisteix a eliminar les cèl·lules mortes de la pell i netejar-la profundament. Aconseguiràs una lluminositat increïble.

EMBOLCALL DE FANG

DEL MAR MORT

Experiència amb embolcalls de fang i sals del mar Mort, que ajuden a mantenir-te jove i atractiva gràcies a l’efecte antiedat.

 

PRESSOTERÀPIA

S’utilitzen unes botes inflables que, a través d’un bombeig i de compressions i descompressions rítmiques, tenen efectes molt similars a un drenatge limfàtic manual.

C/ Dels tres Ponts, 2 (cantona Av. Pau Claris) - 25700 La Seu d'Urgell - Tel. 973 351 057