Tecnologia CORE

CORE és un dispositiu eficaç, segur i no invasiu, que combina l’ús de l’energia de radiofreqüència (RF) i el buit per proporcionar tractaments de tensat de la pell, reducció de la cel·lulitis i contorn facial i corporal.

Com funciona?

L’energia de RF CORE, calenta la dermis i estimula la síntesi de col·lagen amb la finalitat d’enfortir les fibres de col·lagen existents, millorant així de forma significativa la laxitud, la flaccidesa i la textura de la pell.

Com funciona amb els tractaments de contorn corporal i reducció de cel·lulitis?

L’energia de RF actua sobre els cúmuls de greix per augmentar-ne el metabolisme i reduir-ne el volum de cèl·lules grasses, mentre que el mecanisme de buit augmenta la circulació local de la sang i el drenatge limfàtic. Els tractaments són senzills i indolors, semblants a un massatge als teixits profunds combinat amb una aspiració sua de la pell.

Quines zones poden ser tractades?

La RF CORE, pot utilitzar-se per fer tractaments a tot el cos, inclòs facials ( doble mentó, pòmuls, celles, front, zona naso-labial), el coll, l’escot, les aixelles, l’estómac, els glutis, i la part interna i externa de les cames.

Quant tarden els tractaments?

Depenent de la part del cos i del tractament específic que es dugi a terme, les sessions poden durar entre 15 i 40 minuts.

Quantes sessions són necessàries?

Cada cicle de tractament dependrà de les parts del cos que es vulguin tractar i del tractament específic que es realitzi.
El nombre de sessions recomanades pel contorn corporal i la reducció de cel·lulitis són entre 4 i 8 sessions, mentre que pels tractaments per tensar la pell poden ser entre 3 i 5 sessions.
Els tractaments Relit i Refit, tenen protocols especials que poden diferir en el nombre total de sessions necessàries.

És un tractament segur?

Els tractaments RF CORE, són segurs, eficaços i no tenen efectes secundaris perjudicials.

Després de cada sessió, Quan puc tornar a la meva activitat diària?

Els tractaments són completament NO INVASIUS i no requereixen anestèsia. Tampoc es requereix temps de repòs després del tractament. Després de cada sessió podreu continuar la vostra rutina habitual directament en sortir del centre.

MESOTERÀPIA HOMEO­PÀ­TICA

Elimina la cel·lulitis, dissol el greix, referma els teixits i activa la circulació.

CAMES CANSADES

Segons el cas, aplicarem la tècnica més adient: drenatge limfàtic manual, pressoteràpia, massatges… Així mateix, en tots els tractaments farem servir el mètode ALQVIMIA (olis essencials i vegetals personalitzats).

DOBLE CAVITACIÓ

  • Tractaments de sobrepès segons l’Índex de Massa Corporal.
  • Celulitis en tots els seus graus (3 tractaments diferents).
  • Tractaments post-liposucción. Ens permet treballar flacidez, drenatge sanguini i limfàtic.
  • Programa per tonificación i dolors musculars.

MASSATGE RELAXANT

El massatge relaxant ajuda a eliminar les tensions físiques i emocionals. Relaxa el cos i la ment, alhora que equilibra les emocions i genera serenor, relaxació i benestar.

PÍLING DE SALS

DEL MAR MORT

Consisteix a eliminar les cèl·lules mortes de la pell i netejar-la profundament. Aconseguiràs una lluminositat increïble.

EMBOLCALL DE FANG

DEL MAR MORT

Experiència amb embolcalls de fang i sals del mar Mort, que ajuden a mantenir-te jove i atractiva gràcies a l’efecte antiedat.

 

PRESSOTERÀPIA

S’utilitzen unes botes inflables que, a través d’un bombeig i de compressions i descompressions rítmiques, tenen efectes molt similars a un drenatge limfàtic manual.

C/ Dels tres Ponts, 2 (cantona Av. Pau Claris) - 25700 La Seu d'Urgell - Tel. 973 351 057